Oglasil se nam je še en naš pasji prijatelj. Pismo nam je poslala še Nina, ki nas obiskuje s svojo psičko Katano.

Dragi najini!

Pozdrav iz Ljubljanske kotline. Upam, da ste vsi zdravi in da Vam Meta kuha dobro kavo. Midve že komaj čakava, da se tale korona dokončno konča in Vas lahko spet obiščeva.  Kako pa kaj Vi preživljate te čase?  Midve imava srečo, da živiva na obrobju Ljubljane in sva skoraj vsak dan lahko preživeli nekje za Savo. Veliko sva se sprehajali in spoznavali nove gozdne in poljske poti. Ne boste verjeli, tudi to imamo v Ljubljani.  Nabrali sva tudi kar nekaj klopov in srečali lisice, srne, ježe in slišali celo divje svinje. Katana je končno dočakala svojo kopalno sezono in prvič v letošnjem letu tudi zaplavala.  Pa še to, prehodili sva tudi pot spomina in tovarištva – pot ob žici okoli Ljubljane, kar je slabe 35km.

Sama pa sem začela vrtnariti in to kar na balkonu. Že res, da mi je prva serija šnitloha in bazilike šla cugrunt, ampak sem optimistična da bom z origanom, rukolo in balkonskim paradižnikom bolj uspešna.

V času korone sva začeli malo bolj resno trenirati frizbi in nekaj tudi posneli. Posnetek prilagava spodaj. Do naslednjega obiska bova še naprej pridno vadili,  da Vam še kaj pokaževa v živo.

https://youtu.be/cSaVXEVDMcM

Takoj ko so nam dovolili gibanje tudi izven občin bivališča, sva začeli hodit v hribe. Tudi zbirko kje vse sva bili Vam bova prinesli pokazat. Katana pa je sedaj najbolj srečna, ko pride ponedeljek, jaz moram v službo, ona pa lahko cel dan prespi na kavču. Težko je to življenje razvajenega psa.

Bodite lepo in upava da se vidimo kmalu!

Nina in Katana

Final Tiles Gallery id=608 does not exist

TAČKA POŠILJA POZDRAVE – ENOTA PREBOLD
Skip to content