Trenutno najpomembnejše v našem domu je, da se stanovalci dobro počutijo, saj za njih skrbijo naše dragocene sodelavke in sodelavci, ki so še zlasti v tem prazničnem času vašim svojcem še bolj blizu.

Naše sodelavke in sodelavci so z vami v rednih stikih in vas redno telefonično obveščajo o počutju vaših svojcev.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vso vašo pozornost do vaših sorodnikov oziroma naših stanovalcev, ki jo jim namenjate preko video klicev, telefonskih klicev, obiskov ter paketov s pismi, ki jih z veseljem sprejmejo in se zavedajo, da tudi kljub tem nevšečnostim, virusnem času, niso sami, saj imajo vas, dragi svojci, kakor tudi naše sodelavke in sodelavce v domu.

Z veseljem vam sporočamo, da bomo pričeli s cepljenjem proti Sars Cov – 2 virusu. Cepljenje bo potekalo prvo za stanovalce doma. Cepljenje bo izvajal Zdravstveni dom Trbovlje, predvidoma bo v nedeljo 27. 12. 2020, če bodo dobili cepivo.

Ob tem bi se vam zahvalila za vaše soglasje za cepljenje vaših svojcev.

Kljub vsem, duh božičnih praznikov se čuti tudi v našem Domu. Tako kot v lanskem letu, bomo tudi v letošnjem letu, stanovalcem pričarali čar božičnih praznikov. Pripravljene imamo tudi praznične dobrote, kot so potica, keksi, božično večerjo, božično kosilo, božično okrasitev in seveda ne manjka niti božičnih pesmi in klasično čakanje božičnega večera…

S strani Občine Trbovlje so stanovalci prejeli torto, ki so jo pojedli kot sladico. Občina nam je tudi postavila novoletno smreko pred Domom z namenom, da bodo vsi, ki so z nami v teh hudih časih lahko nanjo obesil sporočilo za naše sodelavke in sodelavce v domu, kakor tudi za naše stanovalce.

Vsem svojcem, ki čutite, skrbite in ste z mislimi z nami v našem Domu vam ob Božičnem prazniku želimo, da ga preživite v mitu in z mislimi na nas vse, ki skrbimo za vaše svojce v našem Domu.

Ravno tako želim tudi mirne Božične praznike vsem skrbno in požrtvovalno predanim sodelavkam in sodelavcem.

Direktorica Danica Hren s sodelavkami in sodelavci ter stanovalci.

Spoštovani svojci in obiskovalci doma
Skip to content