V torek 6.6.2017 smo na ploščadi pred Domom slavili že 38. obletnica Doma na Tereziji.

Program so otvorili trio trobent iz glasbene šole Trbovlje. Za njimi so nam zapeli in zaplesali otroci iz vrtca Barbare. S svojo ljubkostjo so nam ogreli srca. Gospa direktorica Danica Hren je pozdravila vse prisotne in nam namenila nekaj toplih besed. Zatem so nam zapeli pevski zbor Nohšiht pod vodstvom gospe Leje Hlebec. Par besed je spregovorila tudi županja. Pohvalila je Dom in nas povabila, da se za vikend oglasimo na Anduht in Nohšiht. Nato sta na oder prišla mlada nadarjena harmonikaša, ki sta požela bučen aplavz. Dijakinje Gimnazije Trbovlje so nas razveselile s poskočno plesno točko. Za njimi pa so nastopile skupina pevk Plavica. Gospe imajo naravnost čudovite glasove, zaradi katerih smo imeli kurjo polt. Finalni nastop pa so imeli Un s Trboul. Stanovalci jih dobro poznajo in so jih vedno znova zelo veseli.

Po kulturnem programu je sledila še otvoritev prenovljenih dnevnih prostorov. Gospa direktorica in predsednik domske skupnosti gospod Edvard Uranjek, sta imela čast prerezati otvoritveni trak.

Tako dober dan pa nas seveda naredi lačne. Še dobro da imamo pridne kuharje, ki so nam spekli čevapčiče in ražnjiče. Še dolgo smo posedali pred domom, jedli in čvekali. Naravnost imeniten dan!

 

Final Tiles Gallery id=105 does not exist
38. obletnica Doma
Preskoči na osrednjo vsebino