Lep in sončen pozdrav vam želimo  iz Doma upokojencev Franc Salamon Trbovlje.

Sončni žarki so nas že zvabili na plan. Nabrali smo že prve znanilce pomladi. Zvončki so nam že napovedali prihajajočo pomlad. Kurenti in vse pustne šeme so se v  soboto že potrudile in svojim plesom odgnale trdoživo starko zimo. Tudi ptičje petje nas že prebuja, pomlad trka na vrata. Že konec tega tedna se začne prvi pomladni mesec marec. Mi pa bomo pustovali v torek; 5. marca ob 18. 00 uri .Vabljeni!

Kaj vse se je dogajalo v preteklem tednu.

Že nekaj čas smo v prostorih delovne terapije in po nadstropjih ustvarjali pustno dekoracijo, klovni so se nam  smejali vsepovsod.

Praznovali smo rojstne dneve. Slavljencem so  čestitale tudi  predstavnice DU Trbovlje, OORK Trbovlje in OOZB Trbovlje, društva izgnancev Trbovlje, za plesne korake smo poskrbeli sami.

Smo športniki.  Imeli smo tiho željo, da bi si vsaj enkrat ogledali košarkarsko tekmo  v živo, v naši novi pridobitvi, v Stožicah. Ponudila se je enkratna priložnost, želja se nam je uresničila.

  1. februarja smo bili na košarkarski tekmi v Ljubljani, v Stožicah, na tekmi Slovenija –Ukrajina. Skupnost socialnih zavodov Slovenije nam je omogočila vstop, povezali smo se s stanovalci iz Doma starejših Izlake, se skupaj zapeljali proti Ljubljani in dobre volje ter navihaško razposajeni smo spremljali potek tekme. Navijali smo  seveda za naše. Čestitke vsem igralcem. Vzdušje ob tisoč glavi množici, nepopisno veselje, prepustili smo se toku dogodkov.

V tem tednu pa nam dovolite, da vas v  četrtek  28. februarja  ob 18. 00 uri povabimo na koncert vokalne skupine Un s Trboul.

Na koncu pa še en pozdravček iz Doma na Tereziji.

Marija Sajovic                                                      Danica Hren, univ. dipl.soc.del.

del.  ter.                                                                direktorica

 

Final Tiles Gallery id=391 does not exist
Prispevek na radiu Aktual Kum Trbovlje
Skip to content