Sončni žarki so nas že zvabili na plan. Nabrali smo že prve znanilce pomladi. Zvončki so nam že napovedali prihajajočo pomlad. Kurenti in vse pustne šeme so se v preteklem tednu potrudile in svojim plesom odgnale trdoživo starko zimo. Tudi ptičje petje nas že prebuja, pomlad trka na vrata. Že konec tega tedna se začne prvi pomladni mesec, mesec marec.

Na pustni torek smo se zabavali  in rajali kar cel dan. Dopoldan so nas prišle pozdravit maske in nam pripravile pester program, ki je vseboval  obilico plesa, petja in srečnih obrazov ter nasmejanih oči naših  stanovalcev.

V popoldanskem času smo se ponovno zbrali v naši jedilnici, kjer smo nadaljevali s svojo dobro voljo in veseljem. Na začetku so bile pustne maske bolj sramežljive in so  ugibale kdo bi se lahko skrival za našemljenimi obrazi, kmalu pa so zvoki glasbe Duo KiF privabili na oder prve plesalce in plesalke in zabava se je pričela.

Veliko smeha, plesa, norčij in vsega kar k pustu sodi je ostalo v spominu. Še en dokaz več o tem, kako se znamo imeti lepo v našem Domu.

Tudi pustnih krofov ni manjkalo.

 

Final Tiles Gallery id=542 does not exist

 

 

Pust, pust mastnih ust
Skip to content