Spoštovani svojci in obiskovalci Doma!

Kot smo vas že obvestili, smo se žal tudi v našem Domu srečali z okužbo s korona virusom pri dveh stanovalkah. Po tem dogodku smo opravili  dvakratno testiranje vseh stanovalcev, vendar novih okužb pri stanovalcih ni bilo. Tako, da smo zaenkrat zdravi. Ves naš trud pa je usmerjen v to, da zdravje stanovalcev tudi ohranimo.

Življenje v našem domu se je, zaradi slabe epidemiološke slike v Sloveniji, zelo spremenilo, vendar upamo, da bo tudi to kmalu minilo. Aktivnosti s strani fizioterapije in delovne terapije pa kljub spremenjenemu načinu življenja potekajo. Stanovalci pa v teh aktivnostih tudi radi sodelujejo.  Pričeli bomo tudi z krajšimi sprehodi stanovalcev v manjših skupinah v neposredni okolici Doma.

Sodelavke in sodelavci našim stanovalcem redno dnevno prinašajo v sobo kavico in tudi vse druge željene priboljške iz trgovine ali bifeja Doma.  Stanovalci ohranjajo redne stike z vami preko telefonskih pogovorov kakor tudi video klicev. Zelo pa so veseli vaših paketov in pisnih sporočil, ki jih z veseljem prebirajo tudi večkrat dnevno.

Zaposleni smo veseli vaših pohval, ki nam dodatno vlivajo moč in energijo za opravljanje poslanstva v teh res težkih časih.

Ob tem se zahvaljujemo vsem sodelavcem in sodelavkam v našem Domu, zdravnici dr. Darji Logar, Gasilcem in  Civilni zaščiti iz Trbovelj za redno in profesionalno razkuževanje Doma. Zahvaljujemo se seveda tudi vsem našim stanovalcem, da z razumevanjem sprejemajo vse ukrepe, ki smo jih morali sprejeti in tudi vam spoštovani svojci, da jih pri tem spodbujate.

 

S prijaznimi pozdravi in eno samo željo, da vsi skupaj ostanemo še dolgo zdravi.

 

Direktorica, zaposleni in stanovalci Doma.

 

PREBOLD, 13.11.2020
Skip to content