V sklopu vladnega obiska v Zasavju se  je v našem Domu ustavil Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in druge možnosti.

Pred domom  ga je sprejela direktorica Doma, Danica Hren.  Skupaj  s sodelavci si je ogledal našo novo pridobitev, mobilno hiško, ki je  namenjena  premagovanju  težav s covid  19, v normalnih časih pa stanovalcem za izvajanje različnih aktivnosti.

V avli Doma so ministra in sodelavce pričakali stanovalci s pesmijo. Glasbena skupina Nohšiht je, pod taktirko Lee Hlebec,  pripravila repertoar slovenskih narodnih  pesmi. Z veseljem se jim je  pridružil in zapel.

Direktorica, Danica Hren je ministru predstavila, s kakšnimi težavami smo se  v Domu srečevali v covid času, nato ga je povabila na ogled Doma. Z veseljem je vabilo sprejel, si ogledal drugo nadstropje stanovanjskega dela doma, kakor tudi negovalni del doma, oddelek stanovalcev z demenco, se ustavil pri stanovalcih, z njimi poklepetal, pohvalil delo zaposlenih, ki vsak dan prihajajo, na delo, delo  v  domove stanovalcev, ki živijo v  veliki družini v Domu na Tereziji.

 

Final Tiles Gallery id=818 does not exist

 

Obiskal nas je minister
Skip to content