Stanovalci preživljali prijetno dopoldne  ob barvanju pobarvank. V jedilnici doma so pripravili  mize in stole ter široko paleto barvic, flomastrov in barvnih svinčnikov ter narisanih predlog.

Vsak stanovalec je prejel svojo pobarvanko, ki je bila različnih motivov – od cvetlic, živali, do pokrajine. Nekateri so se odločili za bolj realističen pristop, medtem ko so drugi izbrali bolj abstraktne in žive barve.

Medtem ko so se barvali, so stanovalci sproščeno klepetali med seboj. Nekateri so delili svoje spomine in izkušnje z barvanjem, drugi pa so spreminjali nasvete in trike. Vzdušje je bilo polno smeha, sproščenosti in medsebojnega spodbujanja.

Ko so stanovalci zaključili s svojimi umetniškimi stvaritvami, so si vzeli čas, da si ogledajo druga dela. Občudovali so raznolikost in kreativnost, ki so jo izrazili skozi barvanje. Pohvale so kar deževale, kar je še dodatno dvignilo razpoloženje. Barvanje pobarvank je tako postalo več kot le ustvarjalna dejavnost. Predstavljalo je priložnost za izražanje, sprostitev, medsebojno povezovanje in občudovanje. Stanovalci doma za ugodnost so preživeli čudovit dan, poln smeha, veselja in umetniškega navdiha. Čakajo še na otvoritev razstave.

Pobarvanke
Skip to content