Piknik se je odvijal v lepem sončnem vremenu, na prostrani terasi pred Domom. Osebje doma je s skrbjo pripravilo poseben piknik za stanovalce, da bi se lahko družili in uživali v prijetnem dnevu.
Stanovalci doma so bili polni navdušenja in radovednosti glede prihajajočega piknika. Saj se je v bližini mesta Trbovlje odvijal Festival pivo in cvetje. Nekateri so se že zgodaj zbrali na terasi, da bi si izbrali najboljše mesto za sedenje. Medtem, ko so tako čakali, tako so spreminjali prijetne pogovore, so se smejali spominom iz preteklosti in so se veselili druženja s prijatelji in znanci. Obujali spomine na Pivo in cvetje, nekoč.
Naš piknik je s kozarcem brezalkoholnega piva otvorila direktorica Doma, nato smo se vsi veselo pridružili rajanju, čevapčičem, pivu …
Nato so sledile zabavne aktivnosti, ki so vključevale glasbeno spremljavo in ples. Stanovalci so zaplesali in peli na znane pesmi, kar je prineslo veselje in smeh na njihove obraze. Nekateri so celo pokazali svoje plesne korake, ki so jih osvojili skozi leta.

Bilo je veselo kot že dolgo ne
Skip to content